BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Bilim ve Sanat Merkezi

Kuruculuğunu Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Yahya ŞENTÜRK’ün yaptığı ‘‘Masal İstasyonum’’ adlı eTwinning projesi tamamlandı.

Kuruculuğunu Osmangazi Bilim ve Sanat Merkezi Sosyal Bilgiler öğretmeni Yahya ŞENTÜRK’ün yaptığı ‘‘Masal İstasyonum’’ adlı eTwinning projesi tamamlandı. Projemizde; Sosyal Bilgiler Dersi Öğretim Programı’nda yer alan adalet, aile birliğine önem verme, bağımsızlık, barış, bilimsellik, çalışkanlık, dayanışma, duyarlılık, dürüstlük, estetik, eşitlik, özgürlük, saygı, sevgi, sorumluluk, tasarruf, vatanseverlik, yardımseverlik değerlerine yönelik masallar oluşturuldu. Oluşturulan bu masallar, ‘‘Çok Değerli Masallar’’ adı ile basılı bir kitap haline getirildi ve öğrencilere hediye edildi.  Projede yer alan, Yahya ŞENTÜRK ve Reyhani AKAN öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Projeye olan katkılarından dolayı; İpek BÜLBÜL, İpek Hanzade ATALAY, Kuban SÖZER, Beril ALİŞOĞLU, Fatma Selen ATALAY, Zeynep Ravza KORKMAZ adlı öğrencilerimizi kutluyoruz.

03-03-202403-03-202403-03-202403-03-202403-03-2024

Yayın: 03.03.2024 - Güncelleme: 03.03.2024 21:19 - Görüntülenme: 74